Top Floor 43-47
Lonsdale Road
Queens Park
London
NW6 6RA

(44) 207 372-3490

info@nypilates.co.uk

 

<< Schedule for Tue 16 Oct 2018 - Mon 22 Oct 2018 >>


Date:
print view


Tue 16 Oct 2018
Class
Instructor
7:15 am - 8:00 am Early Bird Beg Powerspring 45 minutes Natalie Blosser
8:00 am - 8:45 am Powerspring 45 mins Natalie Blosser
9:00 am - 10:00 am Powerspring 1hr Caty Rihon
10:00 am - 11:00 am Intermediate/Adv. Mat Caty Rihon
11:00 am - 12:00 pm Powerspring 1hr Natalie Blosser
12:00 pm - 1:00 pm Intermediate Group Equipment
Class is Cancelled
7:00 pm - 8:00 pm Intermediate Improvers Daphne Pena-Higgs
8:00 pm - 9:00 pm Beginner/Post Natal Mat class Daphne Pena-Higgs

Wed 17 Oct 2018
Class
Instructor
7:15 am - 8:00 am Beginning Powerspring
Class is Cancelled
7:30 am - 8:15 am Beg Early Bird Group Equipment Kiki Lier Laursen
8:15 am - 9:00 am Spine and Toe Corrector Class Kiki Lier Laursen
9:00 am - 10:00 am Powerspring 1hr Natalie Blosser
10:00 am - 11:00 am Open Level Mat Class Kiki Lier Laursen
12:00 pm - 1:00 pm Intermediate Group Equipment Caty Rihon
1:00 pm - 2:00 pm Group Equipment Class (Int)
Class is Cancelled
1:00 pm - 1:45 pm Powerspring 45 mins Gemma Shaw
6:30 pm - 7:30 pm Group Equipment Debra Berzin Cohen
7:30 pm - 8:30 pm Beginner's Mat Class Debra Berzin Cohen

Thu 18 Oct 2018
Class
Instructor
9:00 am - 10:00 am Group Equipment Class (Intermediate) Grace Letts
10:00 am - 11:00 am Beginner's Mat Class Grace Letts
1:00 pm - 2:00 pm Group Equipment Class
Class is Cancelled
7:00 pm - 8:00 pm Group equipment (Beg)
Class is Cancelled

Fri 19 Oct 2018
Class
Instructor
9:00 am - 10:00 am Powerspring 1hr Natalie Blosser
10:00 am - 11:00 am Intermediate Mat Class Natalie Blosser
11:00 am - 12:00 pm Group Equipment Class ( Beg ) Natalie Blosser

Sat 20 Oct 2018
Class
Instructor
9:30 am - 10:15 am Intermediate/Adv. Mat Daphne Pena-Higgs
10:15 am - 11:00 am Intermediate Improvers Daphne Pena-Higgs
11:00 am - 12:00 pm Intro/Beg Mat Class Daphne Pena-Higgs
12:00 pm - 1:00 pm Group Equipment Daphne Pena-Higgs

Sun 21 Oct 2018
Class
Instructor
10:00 am - 11:00 am Group Equipment Debra Berzin Cohen
11:00 am - 12:00 pm Open Level Mat Class Debra Berzin Cohen

Mon 22 Oct 2018
Class
Instructor
10:00 am - 11:00 am Open Level Mat Class Natalie Blosser
10:00 am - 11:00 am Group equipment Gemma Shaw
11:00 am - 12:00 pm Group equipment Gemma Shaw
7:00 pm - 8:00 pm Group equipment Gemma Shaw
7:30 pm - 8:30 pm Intermediate Mat Class Kiki Lier Laursen
8:00 pm - 9:00 pm Group equipment (Beg) Gemma Shaw